Getuigenissen

Patrick een steun, een toeverlaat, een onbevooroordeeld luisterend oor. Iemand die een plek creëert waar je kan zijn wie je bent zonder veroordeeld te worden, waardoor er ruimte ontstaat om te groeien. Iemand die je ziet als mens en niet struikelt over irrelevante verschillen als smaak, voorkeur, politieke overtuiging of eetpatroon. Iemand waar je thuiskomt, mag huilen, lachen, schreeuwen, janken, drama verkopen en rustig worden. Waar je mag vallen en terug opstaan, uit balans zijn om terug in balans te komen en waar het geen moer uitmaakt hoe lang je daar over wenst te doen. Van angstig en kwaad ging ik naar onverschrokken en gelukkig. Van gefrustreerd en wanhopig ging ik naar ondernemend en hoopvol. Van verdrietig en het diepste zwart, ging ik naar elke dag lachen en alle kleuren van de regenboog. Niet gewoon een therapeut, niet gewoon een coach, niet gewoon een hulpverlener of zorgdrager, maar een bron van zielekracht en inspiratie, een vriend in de ware betekenis van het woord, onvoorwaardelijk, eerlijk en dwars.
Sara
 

Deze week de bostherapie gedaan met Patrick. Een AANRADER! Ik struggel al jaren met depressie en was op zoek naar mezelf. Verschillende therapieën geprobeerd, medicatie en psychologen.... 1 sessie bostherapie en ik ben naar huis gegaan als vrouw die eindelijk beseft dat ze de kracht heeft om sterker in haar schoenen te staan. Dit heeft me meer geholpen als jarenlang psychologen! Nogmaals STERK AAN TE RADEN!! Bedankt Patrick!
Fanny


Verhelderend gesprek bij De Legpuzzel. Gestrest binnen gaan en na een uur buiten komen met een vrij gevoel. Bedankt Patrick om mij het duwtje te geven dat ik nodig had en om mij op de goede weg te helpen. Het was de eerste stap naar nieuwe inzichten.
Erika


Gisteren coaching sessie bij de legpuzzel, heel verhelderend en je komt heel wat te weten over jezelf. Patrick is een wijs man.
Ann


Bedankt voor de helende inzichten die me plots veel dichter bij mezelf brachten en de boost voor mijn spiritueel zelfvertrouwen! Een aanrader voor wie wil groeien.
Rikki


Dankzij de legpuzzel zijn mijn puzzelstukjes nu op de juiste.
Ik ben u zo dankbaar!
Eveline


Een sessie bij De Legpuzzel in juni 2017 was ongetwijfeld de snelweg naar mijn Hoger Zelf. Dankjewel voor het faciliteren van deze nieuwe start in mijn leven, beste Patrick.
Ingrid


Ik stond een hele tijd terug aan het kraampje van Patrick met de vraag of hij iets had voor mijn ontstoken schouder. Ik kon nl mijn arm niet meer omhoog doen zoveel pijn..
Hij heeft me persoonlijk behandeld. Vraag mij niet hoe. Hij heeft mijn schouder tussen beide handen genomen en ik voelde alsof er iets uit mijn schouders getrokken werd. Ik kon mijn arm direct zonder problemen terug omhoog doen. Bedankt nogmaals Patrick en hopelijk zien we elkaar snel weer terug. 
Dikke knuffel van Maria


Hoge kwaliteitsproducten die met liefde gemaakt worden! Ook als je meer te weten wil komen over de medicinale werking van de thee's en kruiden, kan je steeds bij Patrick terecht. En ja de mede is gewoon keilekker!!!
Katrijn


Toen ik bij Patrick aankwam, wist ik in feite al niet meer waarom ik daar was, maar dat bleek niet nodig... zonder ernaar te vragen, gaf hij mij het duwtje in de rug dat ik nodig had en achteraf bleek ook nog eens dat ik inzicht kreeg in signalen en hints die ik voor onze sessie niet door had... bedankt Patrick!
Joke


Soms kom je er alleen niet meer uit en dan ken je Patrick. Praat over wat je dwars zit en hij reikt je de nodige inzichten.
Nancy


Eerlijk puur en een eye opener! Een coach die aanvoelt wat je nodig hebt... Aanrader
Kristien